Skip to main content

Diumenge passat un nodrid grup de socis i amics de l’Associació Cultural Socarrats visitaren el castell Vell de Castelló i el Palau-Castell de Betxí.

El guia va estar el president de l’Associació Fermí Font, el qual ha estat el director de l’execució de les obres del castell Vell i de les que s’estant duent a terme al Palau de Betxí, circumstància que facilità la visita a les dos edificacions. De la introducció a la història del castell Vell s’ocupà l’arqueòleg Joan Palmer, mentre que Enric Sorribes, historiador i arxiver municipal de Betxí, s’ocupà de donar les informacions pertinents del Palau.

Com que són obres que no reuneixen condicions adequades de seguretat per a ser visitades, solament es va donar difusió de l’activitat entre els socis, tot i això el grup de visitants va ser superior a la trentena. La jornada finalitzà amb una magnifica paella a la localitat de Betxí.

L’Associació Cultural Socarrats vol donar les gràcies a Joan Palmer i a Enric Sorribes per la seua participació, i a la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló i a l’Ajuntament de Betxí per les facilitats oferides per a visitar aquests dos singulars monuments.