Skip to main content

A Socarrats estem molt contents perquè el Pla estratègic de la séquia Major ha rebut el Premi Habitatge, Mobilitat i Urbanisme amb perspectiva de gènere concedit per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del territori de la Generalitat Valenciana, i ha concedit aquest guardó a l’Ajuntament de Vila-real, promotor d’aquesta iniciativa, que va ser impulsada per la nostra associació, i per altres que donaren suport per a la seua aprovació pel Consell de Participació Ciutadana de Vila-real.

Les arquitectes de l’estudi Apeu de Carrer, Mariola Fortuño i Laura López, han fet un treball extraordinari, no solament pel que fa als mèrits pels quals ha estat guardonat el pla, sinó també per ser un instrument de gran qualitat que caldrà que els grups polítics assumisquen, per a la protecció de la séquia Major i per a afavorir el desenvolupament d’aquest element de Vila-real d’enorme valor ambiental i des de la perspectiva de gènere.

Enhorabona a tots els que ho han fet possible i a la gent de Vila-real.