Skip to main content

Segon taller d’origami organitzat per la nostra associació

Dissabte 25 de novembre 2023

Crònica i fotos de Raquel Mata

Segons la tradició vila-realenca, a la Fira de Santa Caterina es compra, entre altres coses, algun ornament per muntar el Pesebre i l’arbre de Nadal a les nostres llars, de manera que es va ampliant el conjunt d’objectes decoratius nadalencs. Com ja diu la dita popular “De Santa Caterina a Nadal, un pas mes cabdal”. Convé fer via, que ja queda poc.

Foto de José Goterris

L’AC Socarrats, seguint les nostres tradicions, ha organitzat un taller de decoració nadalenca amb paper, precisament el dia de Santa Caterina, el dissabte 25 de novembre.

A la seu de Socarrats, un grup de persones de diverses edats, entre elles una xiqueta i tres xiquets, i sota la direcció del mestre Joan Cubertorer, han gaudit fent estreles i caixetes per penjar a l’arbre, de diferents colors i formes. La concentració dels integrants era imponent.

El resultat ha estat magnífic. “La nit de Nadal, la més estrelada de l’any”. Segur que la dita es complirà a les cases de les persones participants en aquesta activitat.

Una vegada més, FELICITATS, ARTISTES! Continuarem gaudint de la companyia, la conversa, la música i l’artesania en una propera ocasió!