Skip to main content

Aquesta convocatòria ha format 19 parelles.

Dimarts, 10 d’octubre, a la Biblioteca Universitària del Coneixement de Vila-real, ha tingut lloc l’acte de presentació del projecte de Voluntariat pel valencià impulsat per Escola Valenciana amb el suport de la Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Vila-real i la col·laboració de l’Associació Cultural Socarrats.

En total en són 19 les parelles formades, 11 presencials i 6 virtuals. L’acte ha sigut presentat per la regidora de Normalització Lingüística, Noelia Samblás, qui ha agraït la participació dels voluntaris i aprenents en el projecte. 

També hi han intervingut Fermí Font, president de l’AC Socarrats, i Inés Viciedo per part d’Escola Valenciana.

En l’acte s’ha convidat els participats a participar de la vida cultural en valencià i a sumar-se a algunes de les activitats que fa la nostra associació.