Skip to main content

Dimecres 29 de juny ha tingut lloc l’acte de tancament de la campanya del Voluntariat Lingüístic 2022, organitzada per la Regidoria de Normalització Lingüística, amb la col·laboració de Socarrats i d’Escola Valenciana.

Els jardins de la Casa de Polo han sigut l’escenari idoni per a reunir voluntaris i aprenents i lliurar-los el diploma de participació.

La regidora de Normalització Lingüística, Noelia Sanblás, ha agraït la col·laboració d’Escola Valenciana i de Socarrats i ha manifestat la voluntat de continuar amb noves campanyes de Voluntariat Lingüístic que ajuden a difondre el coneixement del valencià entre les persones interessades.

Xon Domènech, coordinadora general de la campanya de Voluntariat Lingüístic d’Escola Valenciana, s’ha mostrat molt satisfeta de la plena col·laboració que ha trobat a la nostra localitat i ha animat aprenents i voluntaris a continuar reunint-se.

Anna Asensio, en representació de Socarrats, ha agraït a voluntaris i aprenents la seua participació en una proposta tan enriquidora com és el Voluntariat Lingüístic i ha impulsat els aprenents perquè continuen buscant ocasions per a usar el valencià.

Després del lliurament dels diplomes, Josep Usó, membre de Socarrats, ha intervingut en representació dels voluntaris i la seua parella lingüística, Marcia Regina, ha parlat en representació dels aprenents, i han valorat l’experiència com a molt positiva.

L’acte, al qual també han assistit la regidora de Cultura, Rosario Royo, i els regidors de Compromís Maria Fajardo i Santi Cortells ha acabat amb  una visita guiada als assistents al Museu de la Ciutat Casa de Polo.