Skip to main content

Després de dos anys convocant el Concurs de Lectura en Veu Alta i d’una pausa per repensar aquesta activitat, hem considerat que convenia fer-hi un gir important i hem organitzat la            I Mostra de Lectures Tradicionals.

La idea del projecte és fomentar la lectura en veu alta en l’alumnat de 3r cicle de primària per a potenciar la pronúncia adequada i la dicció correcta, i per a fer-ho hem escollit el conte Peret i Pereta, que Isabel Marín ha escrit especialment per a aquesta activitat, basant-se en una idea de Pura Andreu. El llibre ha sigut il·lustrat i maquetat per Esther Garí i ha sigut publicat per la Regidoria de Normalització Lingüística, que l’ha repartit per les escoles de la localitat per tal que cada xiquet i xiqueta de 3r cicle tinga el seu exemplar i puga practicar la lectura en veu alta.

Us convidem a la final d’aquesta mostra, que tindrà lloc divendres 28 de febrer a la sala d’actes de la Caixa Rural, amb la participació d’alumnat finalista de cada centre educatiu.