Skip to main content

El passat dilluns 18 de març Fermí Font, president de Socarrats, va participar en la presentació de la campanya de Voluntariat Lingüístic d’enguany, activitat en la qual la nostra associació col·labora amb l’Ajuntament de Vila-real i Escola Valenciana.

La presentació de les parelles tindrà lloc el dia 27 de 27 de març, a les 19.00 hores, a la Casa dels Mundina.

Esperem que aquesta campanya siga tot un èxit i que servisca perquè moltes persones facen del valencià la seua llengua habitual, i que ajude a trencar l’hàbit que molta gent encara manté de parlar en castellà a les persones que no coneix, ja que es tracta d’un prejudici que perjudica tant els valencians com la població nouvinguda.

Si voleu participar en aquesta campanya, empleneu el formulari que trobareu en la pàgina de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Vila-real o telefoneu al 964547009.

Notícia al diari Mediterráneo