Skip to main content

Dissabte dia 5 va tindre lloc, a la sala d’actes de la Caixa Rural, la final del II Concurs de Lectura en Veu Alta que la nostra associació organitza entre els alumnes de 3r cicle de les escoles de Vila-real.
A la final estaven convocats els 8 alumnes que han sigut escollits per cada centre:

  • Paula Muñoz, en representació de Bisbe Pont;
  • Irene Tamborero Barrera, en representació de Pasqual Nàcher;
  • Nerea Garcia Palomares, en representació de José Soriano;
  • Nicolàs Cheregi, en representació de Concepción Arenal;
  • Mila Dobon Rodríguez, en representació de Botànic Calduch;
  • Lluís Julià Castany, en representació de Sarthou Carreres;
  • Ernest Palmer Bort, en representació d’Escultor Ortells, i
  • Álvaro González Álvaro, en representació de Cervantes.

Els alumnes han llegit davant del públic assistent un fragment de l’obra Ximo Potter i el col·leccionista de mòbils, de Vicent Sanhermelando.

L’autor, que en els dies previs ha visitat alguns dels centres participants, ha format part del jurat, que tenia la difícil missió d’escollir els tres finalistes que es disputarien el pòdium.

Després de la lectura d’un segon fragment, aquest a primera vista, el primer premi ha sigut per a Mila Dobon, del Botànic Calduch. El segon premi ha recaigut en Ernest Palmer, d’Escultor Ortells, i el tercer premi, se l’ha emportat Irene Tamborero, de Pasqual Nàcher. L’editorial Bullent ha obsequiat els guanyadors amb un lot de llibres.

En agraïment per la seua participació, tots els participants han rebut un detall elaborat per Laulauenlaseuatinta i una bossa de l’A. C. Socarrats.

L’acte ha sigut presentat per Vicent Cerdà, impulsor del concurs, i el públic assistent ha pogut gaudir de l’actuació del pallasso Nandet.

El president de Socarrats, que ha lliurat els premis juntament amb Rosario Royo, regidora de Família, i Vicent Sanhermelando, ha volgut destacar la implicació dels mestres i dels centres educatius en aquest projecte.

Enhorabona als premiats!