Skip to main content

El Concurs de Lectura en Veu alta és un acte dirigit a tots els alumnes de 3r cicle de primària.

S’estructura en dues fases. En la primera cada escola escull els finalistes del centre. En la segona tots els finalistes participen en un acte públic en el qual han de llegir davant del públic un fragment d’una lectura escollida per a l’ocasió. El jurat selecciona els tres guanyadors en atenció a la dicció acurada i la pronúncia correcta, a més de factors com ara l’expressivitat i l’entonació.

Així es reivindica la lectura en veu alta com una tasca grupal, que cohesiona, dóna peu a expressar opinions i emocions i fa de l’alumne el protagonista de la narració.

El concurs va començar l’any 2017 amb la lectura del llibre Domadora de mar, de Pep Castellano, i per a l’any 2018 s’ha escollit l’obra Ximo Potter i el col·leccionista de mòbils, de Vicent Sanhermelando.

Quan?

Dissabte 5 de maig de 2018 a les 10 h

On?

Sala d’actes de la Caixa Rural de Vila-real