Skip to main content

Dissabte 3 de juny va tindre lloc, a la sala d’actes de la Caixa Rural de Vila-real, el I Concurs de Lectura en Veu Alta de Socarrats de Vila-real.

El concurs està enfocat als alumnes de tercer cicle de primària de la nostra localitat i en aquesta primera edició han participat els centres Botànic Calduch, Carles Sarthou, José Soriano, Pasqual Nàcher i Bisbe Pont.

Els 10 participants han sigut seleccionats després d’una fase prèvia que s’ha realitzat a cada centre. Els alumnes, 8 xiquetes i 2 xiquets, han hagut de llegir en veu alta un fragment de l’obra Domadora de mar, de Pep Castellano, que ha format part del jurat.

Alejandro Grigore, del CEIP Carles Sarthou, ha resultat guanyador, i Helena Nadal, del CEIP José Soriano, i Estela Sanz, del CEIP Botànic Calduch, han obtingut el segon i el tercer premi, respectivament.

L’acte ha estat amenitzat pel pallasso Nandet i per l’actuació musical d’un grup d’alumnes de Botànic Calduch.

Tots els participants han rebut com a obsequi una llibreta amb un disseny exclusiu de laulauenlaseuatinta i els tres finalistes han guanyat un lot de llibres oferit per l’editorial Bullent. Moltes gràcies a tots els participants.