Skip to main content
30 de setembre de 2016

Aquest divendres hem inaugurat al nostre local l’exposició de l’artísta plàstica Isabel Asensio.

L’autora ha explicat al nombrós públic assistent, el procés de creació que ha viscut en cada quadre i com cada quadre és un cant a la natura. L’exposició serà visitable fins l’abril del 2017.

Ací us deixem alguns dels quadres exposats, amb comentaris i reflexions de l’autora.

“Aquest quadre de grans dimensions és un quadre que per a mi transmet el dibuix d’una ona gegant de vent que mou les llavors del terra i les enlaira!”

“El procés de creació que viu l’artista no és un acte deslligat, no és un moment exempt, no és el temps que utilitzes per a realitzar cada peça, sinó que forma part de la vida, de l’inici, del camí i del final”

“Amb aquest quadre es posa en relleu l’obra del paper pergamí, gràcies als dibuixos retallats del mateixos pètals de Prunus pissardii.

Un treball amb el qual meditar sobre els conceptes “buit” i “ple”. Les capes, les superposicions…”

“El paper llavat amb aigua, pintat, llavat, assecat… en repetides accions, transmet un desgast que mostra una nova textura i rugositat.”

Sol tribal
“El que m’agrada de les beines obscures, dures i llargues d’esta obra és, ni més ni menys, la intensitat que tenen. Mostren un caràcter indestructible, per protegir el seu interior… I quan es tornen vulnerables, s’obrin, i llancen a l’aire totes les llavors premsades.”

Separació dels continents
“Com amb un flaix ancestral, aquestes corfes em van recordar l’evolució física de la Terra, d’aquest planeta nostre, tan increïble.
No us impressionen les escorces? Les escorces dels arbres…
Eixa pell seca de la qual van despullant-se, a trossos, de la qual estan fetes les branques, les soques, les arrels…?
Quina meravella, quin aroma, quanta bellesa desprén la natura.
Aprofitem la tardor per a aprendre a amollar, per aprendre de la simplicitat.”