Skip to main content

El passat divendres 2 d’octubre al local de l’Associació Cultural Socarrats de Vila-real, es va inaugurar  l’exposició Dibuixant el Millars, de Paco Membrado. Com que en la situació actual el nostre local no roman obert amb l’assiduïtat d’abans, i visitar l’exposició és una tasca més complicada, cada quinze dies anirem publicant al nostre web i a les xarxes cadascun dels dibuixos de l’exposició. Cada dibuix anirà acompanyat d’un comentari de l’escriptor i membre de la Junta de Socarrats, Josep Usó.

Tot i això volem informar que l’exposició es podrà visitar amb cita prèvia, deixant notificació al correu acsocarrats@gmail.com

On hi ha aigua, la vida brolla. Per això el riu està envoltat de verd. Un color que dona caliu a tants animals que s’hi aixopluguen. El verd dels pins, emmarca el roig de la terra. I a la vora, el murmuri de l’aigua ens acompanya amb el seu cant.