Skip to main content

Divendres 19 d’octubre

Es tracta del primer poemari publicat per l’autor

Foto de Joan Rubert

El públic ha omplit la sala de conferències de la Fundació Caixa Rural per a acollir la presentació de Fruita de tardor, un poemari en què Honori Planell reflexiona sobre la vida, la família, les il·lusions i els desenganys.

Foto de Joan Rubert

Manel Pitarch en la presentació ha destacat la importància de la natura com a element poètic i com a símbol del jo més íntim de l’autor, i la influència de la cultura religiosa que traspuen molts versos.

Foto de Conxa Ortells

Per la seua banda, Honori ha manifestat la seua satisfacció de veure la bona acollida de l’obra i ha agraït el suport de moltes persones que l’han ajudat en aquest projecte. També s’ha detingut a explicar el procés d’escriptura d’aquesta obra i les diferències que trobarem en les cinc parets que estructuren l’obra, des del jo poètic inicial al “nosaltres” dels darrers versos, que vol ser reflex, no sols de l’autor sinó també del lector, que s’hi veu reflectit.

Foto de Joan Rubert

En la presentació s’han escoltat alguns dels poemes de cadascuna de les parts, recitats per diverses persones assistents.

Foto de Joan Rubert