Skip to main content

Crònica i Fotos de Raquel Mata

Qualsevol excusa és bona per retrobar-se un grup de gent, xarrar i escoltar bona música en valencià. A l’AC Socarrats ens agrada escoltar les propostes de socis i sòcies. I aquesta vegada hem gaudit d’una activitat artesanal: la papiroflèxia o l’origami, com es preferisca.

Un grup de 14 persones, socarrades i simpatitzants, d’allò més variat, sota la direcció del mestre Joan Cubertorer, hem estat doblegant papers dissabte 17 de juny, a la seu de l’associació. El resultat ha estat fantàstic: avionets per als més menuts, pardalets, caixetes i marcs de fotos han sigut les produccions realitzades. Tot això, adobat amb converses, riures, música de fons, i pica-pica inclòs.

I com és habitual, d’una activitat en naix una altra, i Joan ja s’ha compromés a fer un segon taller abans de Nadal, per a aprendre a fer decoració nadalenca. Esperarem el moment amb molt de gust, per seguir practicant aquesta antiga tradició japonesa.