Skip to main content

Crònica de Dolors Martí i Manuel Ortells

Dimarts 18 d’abril hem fet la segona sessió del Club de Lectura de l’Associació Cultural Socarrats, una sessió molt especial perquè el llibre en qüestió era Dotze, el darrer de Vicent Usó, qui, en una sessió molt participativa, més que moderar, com de costum, ha hagut de respondre nombroses qüestions tant dels personatges com del procés d’escriptura. I és que vam coincidir que la protagonista, amb la seua solitud i la seua dependència, aïllada del món per 12 escalons i movent-se entre el remordiment i la por, és tota una troballa, sense oblidar l’enigmàtic pintor que desdibuixa la cara de la seua estimada, que ha perdut per sempre… 

Com sempre, un goig retrobar-nos, i més en aquest cas amb un llibre tan colpidor i un autor tan estimat. 

Foto: Lluís Rodríguez

Foto: Lluís Rodríguez

Foto: Lluís Rodríguez