Skip to main content

Dissabte 11 de març, al jardí de la Casa de Polo, de Vila-real, l’escriptor i Socarrat Major, Vicent Usó, acompanyat de Gonçal López-Pampló, professor de la Universitat de València i exdirector literari de l’editorial Bromera, ha presentat Dotze, la seua darrera novel·la.

Foto: Joan Rubert

Foto: Joan Rubert

En un matí primaveral i amb un nombrós públic, s’ha iniciat l’acte amb unes breus paraules del president de Socarrats, Fermí Font, en què ha saludat els assistents i ha mostrat la seua satisfacció per poder organitzar actes conjuntament amb les regidories de Normalització Lingüística i de Cultura de l’Ajuntament de Vila-real. Seguidament el professor López-Pampló ha comentat diversos trets de l’estil narratiu d’Usó, i ha incidit en aspectes com ara la manera que té de donar-nos molta informació sobre aspectes rellevants dels personatges sense explicar-los, deixant-los parlar i deixant-nos veure com actuen. Finalment, Vicent Usó ha comentat alguns aspectes personals que han marcat els últims anys de la seua obra narativa, des de la publicació de No sabràs el teu nom, i també ha remarcat l’interés per apropar-se en la seua obra a un estil dialogat molt veraç i molt pròxim.

Foto: Joan Rubert

Foto: Joan Rubert