Skip to main content

El nostre estimat Socarrat Major 2007 ha rebut la Medalla d’Or de la Ciutat 2023, en un acte celebrat a l’Auditori Municipal Rafael Beltran Moner l’1 de febrer de 2023. En el mateix acte també han rebut la Medalla d’Or de la Ciutat l’empresa Porcelanosa,  i l’orde Carmelita. A més, el científic Diego Dualde ha rebut el nomenament de Fill Predilecte a títol pòstum. 

Una nodrida representació de la nostra associació ha volgut acompanyar Quique en aquest homenatge que se li ha lliurat com a mèrit per haver-se convertit, “a base de treball i de passió, en un nom propi indiscutible en l’humor gràfic en tot el país”.

L’alcalde ha agraït a Quique l’estima per Vila-real, que ha posat de manifest amb la donació de tota la seua obra gràfica a l’Arxiu Municipal, on es custodien més de 20.000 dibuixos originals i 30.000 reproduccions. “Enric no és només un dibuixant, ni un humorista. Enric és un mestre, en el sentit més ampli de la paraula”, ha dit Benlloch.