Skip to main content

La Diputació de Castelló ha editat un recull de 504 vinyetes de les quasi 10.500 que l’humorista Enric Arenós, Quique, ha publicat al llarg de més de quaranta anys al diari Mediterráneo. 

Des de l’Associació Cultural Socarrats, volem felicitar l’autor, a la vegada que ens sentim molt orgullosos pel fet que Enric és, a més a més de soci de la nostra associació, Socarrat Major 2007. Un doble motiu per a la nostra satisfacció.

El llibre, amb 333 pàgines és una dels temes que ens preocupaven i que, per sort o per desgràcia, ens continuen amoïnant: la capital, les festes, els pobles, el camp, la llengua… Tot, a través de la mirada lúcida, penetrant i tendra d’un home que ha sabut condensar amb molt d’encert les crítiques a allò que no li sembla bé en una única imatge amb l’ajut, de vegades, d’algun mínim text. Una capacitat reservada a molt poques persones. I ja, si s’ha d’acomplir cada dia, no cal ni parlar-ne.

Així doncs, des de l’Associació Cultural Socarrats volem felicitar el nostre Socarrat Major, Enric Arenós, per aquesta nova publicació.