Skip to main content

La nostra associació ha publicat el conte El pastor d’Herbers. Es tracta d’un conte escrit per Josep Usó i amb dibuixos de la vila-realenca Esther Rubert Gil que recrea un episodi de la infància del nostre estimat Miquel Vilalta, qui, molt menut, un estiu va fer de pastor en aquelles contrades.

Josep Usó s’ha servit de les anècdotes que el mateix Miquel va contar a Anna Ángeles en algunes converses entre amics, ja malalt.

El conte, que ha sigut editat gràcies a la col·laboració de la Regidoria de Política Lingüística, ha sigut repartit a totes les escoles que participaran en la II Mostra de Lectures Tradicionals que tindrà lloc el dia 6 de maig a la sala d’actes de la Caixa Rural de Vila-real, en la qual els xiquets i xiquetes de 5é i 6é representants de la major part de les escoles del municipi llegiran el conte al públic assistent.

A més a més, hem lliurat alguns exemplars de la publicació a la família de Miquel. Un discret homenatge per a un socarrat que mereix el nostre més gran reconeixement per tota la feina feta dins i fora de la nostra associació.