Skip to main content

El passat divendres 2 d’octubre al local de l’Associació Cultural Socarrats de Vila-real, es va inaugurar  l’exposició Dibuixant el Millars, de Paco Membrado. Com que en la situació actual el nostre local no roman obert amb l’assiduïtat d’abans, i visitar l’exposició és una tasca més complicada, cada quinze dies anirem publicant al nostre web i a les xarxes cadascun dels dibuixos de l’exposició. Cada dibuix anirà acompanyat d’un comentari de l’escriptor i membre de la Junta de Socarrats, Josep Usó.

Tot i això volem informar que l’exposició es podrà visitar amb cita prèvia, deixant notificació al correu acsocarrats@gmail.com

Els ponts serveixen per a apropar, per a establir relacions. El de Santa Quitèria, a tocar de l’ermita de la santa, era, abans de la construcció del de l’ermita, el millor pas per a anar des del poble a la partida del Boverot; allà, tot i ser terme d’Almassora, la immensa majoria d’horts són de gent de Vila-real.