Skip to main content

El passat divendres 2 d’octubre al local de l’Associació Cultural Socarrats de Vila-real, es va inaugurar  l’exposició Dibuixant el Millars, de Paco Membrado. Com que en la situació actual el nostre local no roman obert amb l’assiduïtat d’abans, i visitar l’exposició és una tasca més complicada, cada quinze dies anirem publicant al nostre web i a les xarxes cadascun dels dibuixos de l’exposició. Cada dibuix anirà acompanyat d’un comentari de l’escriptor i membre de la Junta de Socarrats, Josep Usó.  

Tot i això volem informar que l’exposició es podrà visitar amb cita prèvia, deixant notificació al correu acsocarrats@gmail.com

Des de sempre, els molins han aprofitat la força de l’aigua. El molí Bisbal, altrament dit molí de Tatxes, encara exhibeix el seu senyorial edifici a la riba del Millars. Al seu davant, en terme d’Almassora, el molí de Pedra encara treballa.