Skip to main content
El passat diumenge dia 2 de juny, organitzada per l’Associació Cultural Socarrats de Vila-real, hem fet una visita al Castell Vell de Castelló i al Palau de Betxí, dos béns d’interés cultural sobre les quals recentment s’han dut a terme diverses obres de restauració  i s’han posat en valor per a la realització de visites guiades.  
Al Castell Vell, abans de fer el recorregut pel recinte defensiu hem visitat el Centre d’Interpretació, on hem pogut veure la moderna edificació construïda i el vídeo explicatiu de la història del castell i de les seues característiques constructives. Al Palau de Betxí hem visitat totes les sales i espais que han estat objecte de restauració en els darrers mesos. Els participants han tingut l’ocasió de veure l’evolució de les dues edificacions, tres anys després de la visita que el 2016 organitzà Socarrats de la mà del seu president, Fermí Font, qui també ha participat en totes les fases constructives, com a arquitecte tècnic i expert en tàpia.

La jornada ha acabat amb una excel·lent  paella  al bar Torres de Betxí. La gent ha quedat ben satisfeta i amb ganes d’una altra visita cultural per a conéixer els tresors que tenim a les comarques de Castelló.