Skip to main content

El pròxim dissabte 28 d’abril de 2018, l’A. C. Socarrats organitza un taller de pintura de socarrats, dins dels actes de celebració dels 25 anys de l’associació. El taller començarà a les 10 del matí, a la seu de l’associació, al carrer de Carles Sarthou, 38, de Vila-real, i tindrà una duració aproximada de 3 hores. Una vegada pintats, els socarrats es portaran a coure, per tal de completar el procés artístic. Posteriorment, es podrà recollir l’obra acabada al mateix local.

Com ja sabem, un socarrat és una placa de fang cuit esmaltat en blanc i decorat generalment en tonalitats de rojos o marrons i negre. És una peça d’origen medieval típica de terrisseria dels territoris de la Corona d’Aragó.

No us perdeu l’experiència de convertir-vos en artesans medievals i animeu-vos a compartir-la. Hi ha 20 places. Us heu d’inscriure amb anterioritat a acsocarrats@gmail.com (informació 667345971).
Us hi esperem.

Quan?

28 d’abril del 2018 a les 10 del matí

On?

A la seu de l’associació, al carrer de Carles Sarthou, 38, de Vila-real