El pròxim dissabte 28 d’abril de 2018, l’A. C. Socarrats organitza un taller de pintura de socarrats, dins dels actes de celebració dels 25 anys de l’associació. El taller començarà a les 10 del matí, a la seu de l’associació, al carrer de Carles Sarthou, 38, de Vila-real, i tindrà una duració aproximada de 3 hores. Una vegada pintats, els socarrats es portaran a coure, per tal de completar el procés artístic. Posteriorment, es podrà recollir l’obra acabada al mateix local.

Com ja sabem, un socarrat és una placa de fang cuit esmaltat en blanc i decorat generalment en tonalitats de rojos o marrons i negre. És una peça d’origen medieval típica de terrisseria dels territoris de la Corona d’Aragó.

No us perdeu l’experiència de convertir-vos en artesans medievals i animeu-vos a compartir-la. Hi ha 20 places. Us heu d’inscriure amb anterioritat a acsocarrats@gmail.com (informació 667345971).
Us hi esperem.

Quan?

28 d’abril del 2018 a les 10 del matí

On?

A la seu de l’associació, al carrer de Carles Sarthou, 38, de Vila-real