Skip to main content

Discurs escrit per l’escriptora Esperança Camps per a Vicent Usó i Mezquita, en l’acte de lliurament del guardó Socarrat Major 2017 a l’escriptor.

Bona nit, amigues i amics, Autoritats,

Membres de l’Associació Cultural Socarrats,

Les primeres frases són per a demanar-vos disculpes a tots i especialment a Vicent Usó, perquè una força major m’impedeix ser avui al teu costat i al costat de la teua família i de la teua gent.

També vull donar les gràcies a la persona que posa veu a aquestes paraules que he preparat amb tota la il·lusió del món. Aquest és un text per a compartir amb tots vosaltres la meua visió de Vicent Usó, Socarrat Major 2017. I, en veritat, us he de confessar que se’m fa estrany parlar-vos de Vicent a vosaltres que el coneixeu tant i tan bé.

Vicent, tantes voltes ens has parlat de l’associació, de les activitats que organitzeu, del compromís cívic amb Vila-real!

Personalment he pogut gaudir en un parell d’ocasions de l’hospitalitat i dedicació de Socarrats perquè he participat en el club de lectura que tu coordines. Un club amb lectors assidus i destres a disseccionar les obres i capaços de regalar als autors que hi passem interpretacions finíssimes i subtils de les nostres obres.

[continua llegint en PDF / pàgina 51]