Skip to main content

Divendres 2 de desembre de 2016, 20 h, Casa de l’Oli

Divendres vam inaugurar l’exposició
20 Anys del Concert de Nadal

L’acte, amb un públic nombrós, va començar amb unes paraules d’agraïment del president de l’A.C. Socarrats, Fermín Font, a totes les persones i institucions que han fet possible que es puga celebrar aquest aniversari. Seguidament parlaren, per part de l’Ajuntament de Vila-real, el regidor de Cultura, Eduardo Pérez, i Xavi Ochando, regidor de Joventut i Economia, en representació del regidor Pasqual Batalla, que va excusar la seua presencia.

També parlà el director de la Banda Jove de la Unió Musical la Lira, Borja Muñoz Abad i els membres de Socarrats, Juan Monterde i Anna Ángeles, dues de les persones més vinculades al Concert de Nadal . L’acte finalitzà amb la interpretació de dues peces musicals per part d’una representació dels cors del CEIP Botànic Calduch i de la Unió Musical la Lira.

El díptic de l’exposició

Feu clic sobre les imatges següents per veure els panells de l’exposició

Fotografies dels diferents dies de l’exposició