Skip to main content
El propassat divendres 16 d’octubre, Neus Vilalta i Mariola Fortuño, del col.lectiu d’arquitectes Apeu de Carrer, ens van delectar amb la conferència “Encenem la séquia: recollida participada de valors”.  Tal com deia el cartell anunciador, ens mostraren el recull de les diferents mirades i valors que van assenyalar les persones participants en la passejada “Encenem la séquia: cartografiant valors del paisatge” realitzada el dia 6 de juny d’aquest any.
Aquest acte també ha despertat l’interés de la població i al local de l’Associació Cultural Socarrats es va completar l’aforament per escoltar les expertes.

“Encenem la séquia: recollida participada de valors”
Divendres 16 d’octubre, 19.30 h, local de l’Associació
Cultural Socarrats (Sarthou Carreres, 38, Vila-real)
Xarrada a càrrec de Mariola Fortuño i Neus Vilalta, del col·lectiu d’arquitectes Apeu de carrer.