Skip to main content

El passat dissabte 25 de febrer,  Socarrats de Vila-real ha participat en la jornada del Consell de Seguiment de La Veu del País Valencià, especial 10 any LVPV, que ha tingut lloc en la seu de la Societat Coral del Miquelet de València. 

Manel Pitarch i Fermí Font i han assistit en representació de Socarrats, com a associació agermanada, i el nostre president ha intervingut en la taula redona «Implicacions i complicitats essencials en els 10 anys de La Veu PV», juntament amb Òscar Escuder (president de Plataforma per la Llengua), Alexandra Usó (presidenta d’Escola Valenciana), Zahia Guidoum (coordinadora de Decidim), Josep Ritort (AMIC Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació), Joan Camp (director Tirabol Produccions) i Josep Escribano (president d’El Tempir).