Skip to main content

Crònica d’Ester Iserte 4.09.2022

Primer diumenge de festes de setembre, són les deu del matí, vaig pel carrer i ja els veig enfilant-se cap al parc de la Maiorasga. Són els primers SEAT 600 que, any rere any, van a la concentració de SEAT 600 i vehicles clàssics que organitza l’Associació Cultural Socarrats.

Allí em trobe Vicent Cerdà i Víctor Chabrera, que ja ho tenen tot preparat per rebre els vehicles. Els participants a poc a poc van aparcant els seus cotxes per s mostrar-los a tot el poble. Les seues “joies”: motos i cotxes clàssics, SEAT 600, que restauren, cuiden, se’ls estimen i que mostren orgullosos a tots aquells que s’apropen a mirar.

Després el jurat (Víctor Chabrera Calpe i David Elías Ruiz) fa una volta per a observar-los detingudament, delibera i, ara si, tots pugen als vehicles i inicien la desfilada pels carrers del poble, on la gent ens saluda i gaudeix d’aquestes meravelles de la mecànica.

Ja de tornada al parc de la Maiorasga ens esperen les festeres i representants de l’Ajuntament, aplaudint cadascun dels vehicles que arriben.

Per finalitzar, es lliuren els premis, i sí, s’han endut una copa, però tots ens hem emportat un premi molt més important, un matí fantàstic en el qual hem xalat amb aquestes joies.

Moltíssimes gràcies a tots.