Skip to main content

Divendres 8 d’octubre de 2021

Com cada any, l’Associació Cultural Socarrats de Vila-real ha volgut participar en aquesta iniciativa, organitzada per Acció Cultural del País Valencià i per la Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Vila-real, en la qual es promou i reivindica l’ús de la nostra llengua mitjançant diversos actes lúdics i participatius en diferents centres educatius de Primària.

Els integrants s’han concentrat a la plaça Bayarri i han caminat en cercavila fins a la plaça Major.

Enguany ha sigut Paloma Mora, coneguda intèrpret del tabal, l’encarregada de llegir el manifest, en un acte que ha comptat també amb la participació del Grup de Dolçainers i Tabaleters El Trull i la Colla Gegantera de Vila-real.

L’acte ha acabat amb l’actuació de Sigarritos.