Skip to main content
Dimecres 14 d’octubre va tindre lloc la primera festa Estellés a Vila-real

Organitzat per ACPV i Socarrats, l’acte ha tingut lloc a la seu d’ACPV i ha acabat amb un concert de Josep Lluís Notari, en què hem pogut gaudir d’un ampli repertori de les peces dels tres discos publicats: D’Espadà i altres versos, L’Arcàdia de Syntagma i Murs invisibles.

Ja és una tradició a diverses poblacions del País Valencià, organitzar un sopar de pa i porta amb lectura de poemes de Vicent Andrés Estellés, per homenatjar la figura del gran poeta de Burjassot. Enguany, però, atesa la situació sanitària, no s’ha pogut efectuar el sopar, però sí que hem compartit diversos poemes, llegits per les persones assistents.

La delegada d’Acció Cultural, Marta Cubedo, ha tancat l’acte amb el desig de continuar els anys vinents amb moltes més edicions de la Festa Estellés.