Skip to main content

URGENT!

Patrimoni en risc!

Divendres 3 de gener de 2020, acudint a la convocatòria ciutadana per la preservació d’aquesta edificació del s. XVIII, vàrem anar a l’alqueria dels Frares, edificació en greu perill per l’amenaça d’enderrocament.

FIRMA LA PETICIÓ

La resposta de la gent a les xarxes socials ha estat important i l’assistència va ser nombrosa, i és que cada vegada hi ha més interés en la preservació del nostre patrimoni tradicional construït, i aquesta alqueria ben bé mereix l’atenció de tots per conservar-la. 

Lamentablement, per l’abandonament d’anys, el grau de deteriorament és important, tot i això esperem que no l’enderroquen perquè confiem que ho evite l’Ajuntament de Vila-real; però no solament això, sinó que emprenga les accions necessàries perquè puguem conservar aquesta alqueria de 1749.

Enllaç directe a la la firma de la petició via Change.org:

https://www.change.org/p/jose-benlloch-l-alqueria-dels-frares-de-vila-real-no-es-toca-6b1a007b-c554-4a83-ad4e-d1cfedbe8ff1