Skip to main content

Divendres 14 de desembre es va estrenar el documental “Bosch i Morata. Sempre els quatre”, codirigit Miquel Notari, soci de Socarrats, de la mà de Rafa Alborch.

L’Institut Valencià de Cultura va estrenar en la Filmoteca, el dissabte 14 de desembre, a las 22.30 hores, el documental ‘Bosch i Morata. Sempre els quatre’, dirigit per Rafal Alborch i Miquel Notari, produït per Endora Producciones, amb el suport de l’Institut Valencià de Cultura (IVC) i À Punt Mèdia. El documental ha comptat també amb la participació de Cultura de la Diputació de València, l’Ajuntament de Xàtiva i la Fundació Josep Irla.

La pel·lícula va ser presentada al públic de la sala Berlanga pels seus directors, Rafa Alborch i Miquel Notari.

Amb la col·laboració de la seua família, el documental sobre Francesc Bosch i Morata (Xàtiva, 30 de novembre de 1901 – Mexicali, Mèxic, 25 de setembre de 1950) recull documents, fotografies, cartes, publicacions i materials fins ara inèdits. Bosch i Morata és una de les figures més importants de la política i la cultura de la primera meitat de segle XX al País Valencià.

Consulta la notícia a La Veu