ExcursionsVideografia

Els socarrats visitem Vilafranca per a veure les construccions de pedra seca

El diumenge 29 de setembre, complementant la conferència que l’arquitecta Ivanna Ponsoda va impartir divendres 27 al local de Socarrats, visitàrem la localitat de Vilafranca per a poder veure en el terreny alguns exemples de construccions fetes amb aquesta tècnica constructiva. Durant el recorregut gaudírem de les explicacions de Sergi Monfort, de l’Alberg la Parreta, i d’Ivanna Ponsoda. A més, els participants, acompanyats per Guillem, guia de l’Ajuntament, recorreguérem el nucli històric de la localitat per a conéixer el seu patrimoni històric, i vam visitar l’Església Major, l’Ajuntament i l’interessant Museu de Pedra Seca. Després de dinar els participants tornàrem a Vila-real, satisfets després de passar una magnífica jornada cultural i gastronòmica.