Skip to main content

El passat diumenge l’AC Socarrats tinguérem l’oportunitat de rebre un grup d’excursionistes culturals que isqueren de matí de Borriana per fer una etapa d’El Camí, aquesta ruta cultural que recorre totes les comarques i illes de parla catalana.

El membre de Socarrats i catedràtic de batxillerat emèrit de Geografia i Història Josep Pasqual Gil, i el president de l’associació, Fermí Font, mostraren als visitants la séquia major, la torre Motxa i el molí de la Vila, entre altres edificacions històriques, i els feren una explicació d’aquests monuments i de la història de la ciutat.

Els excursionistes quedaren molt satisfets, i ja està programada per a les pròximes setmanes l’etapa entre Vila-real i Almassora, que passa pel passeig Botànica Calduc, d’aquesta iniciativa que entre altres objectius pretén vertebrar el territori i donar a conéixer el patrimoni de cada municipi i valorar-lo. Podeu trobar més informació del Camí en www.elcami.cat  aquestos monuments i de la historia de la ciutat. El excursionistes es quedaren satisfets,  i ja està programada per al les pròximes setmanes  la pròxima etapa entre Vila-real i Almassora, passant pel passeig Botànica Calduc, d’aquesta iniciativa que entre altres objectius pretén  vertebrar el territori i donar a conèixer i posar en valor el patrimoni  de cada municipi. Podeu trobar més informació del Camí en  www.elcami.cat.