Skip to main content

Dissabte 9 de febrer els socarrats vam poder gaudir d’una magnífica vetllada en un acte que, de la mà de M. Josep Poquet, va retre homenatge a l’Associació Cívica per la Llengua El Tempir.

L’acte va comptar amb la presència de nombrosos socis i simpatitzants, entre els quals podem destacar Vicent Marzà, conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esports; Alberto Ibáñez, secretari autonòmic d’Inclusió i de l’Agència Valenciana de la Igualtat; Josep Pasqual Sancho, regidor d’Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic; Santi Cortells, regidor de Normalització Lingüística i Tradicions; Diego Vila, regidor de Proximitat, Turisme i Festes; Anna Vicens, regidora d’Inclusió Social, Administració Local i Comunicació, i Vicent Usó, Socarrat Major 2017.

Toni Gisbert, secretari d’ACPV, va fer una glossa de l’associació guardonada i va ressaltar la necessitat d’un associacionisme potent, del qual El Tempir és una bona mostra.

Josep Escribano, president d’El Tempir, ens va desvelar el significat de “tempir” i ens va encoratjar a bastir un associacionisme cooperatiu i lliure de les pressions institucionals, que lluite des de les bases per a aconseguir el país que els valencians mereixem.

Toni de l’Hostal va tancar la festa amb una genial actuació en què va reinterpretar el Misteri d’Elx d’una manera ben particular.

Ací us deixem algunes imatges de l’acte.