Skip to main content

El pròxim dissabte 12 de gener tindrà lloc la MARXA CÍVICA que cada any celebrem a Vila-real en commemoració dels fets ocorreguts a la nostra població el 12 de gener de 1706, en el transcurs de la Guerra de Successió.

La comitiva eixirà a les 19 hores des del local de l’A. C. Socarrats, de la mà de Socarrats i ACPV. La portadora del penó enguany és Roser Chorva i la presentació anirà a càrrec de la periodista Glòria Castellote. L’acte comptarà amb la participació dels Miquelets del Regne de València i del grup de castellers la Muixeranga de la Plana.

En la realització de l’acte col·laboren de la Regidoria de Tradicions i de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Vila-real i la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana.

Esperem comptar amb la vostra presència.