Skip to main content

El passat divendres 21 de desembre vam poder gaudir del nostre Concert de Nadal a l’Auditori Músic Rafael Beltran Moner. L’acte, presentat, com ja és tradició, per Juan Monterde, va ser tot un èxit.

En la primera part la Banda Jove de la Unió Musical la Lira, de la mà del nou director, Rubén Martínez Varelles, va interpretar el Concerto d’amore, de Jacob de Haan, i tres peces de J. Straus: Tristch Trasch Polca, Al bell Danubi blau Llamps i trons.

En la mitja part es van lliurar els premis del Concurs de Betlems que organitzen Els Lluïsos. Els primers premis han recaigut en els Carmelites en la categoria col·lectius, Javier Carmona Manrique, en la categoria infantil i Javier Rubert Cándido en la categoria absoluta.

En la segona part els cors infantils del CEIP Botànic Calduch, amb la directora Ana Pitarch, i el de la Lira, amb la directora Adelina Marina Manea, es van unir a la Banda Jove per interpretar unes nadales molt nostres: Lluna mediterrània, de Teo Aparicio; Camina Maria; Blanc Nadal, i El menut cérvol, amb arranjament de Borja Muñoz Abad.

L’acte es va cloure amb dues peces molt especials, ja fora de programa: Blanc Nadal i la Marxa Radetzky.

Moltes gràcies a les corals i la Banda Jove, que ens han fet passar una vetllada tan agradable.

MÉS FOTOGRAFIES DEL CONCERT

© Fotografies de Xavi Manzanet