Skip to main content

«Poemari per a ociosos», de l’autor Manel Pitarch, és el títol de l’obra guanyadora del Premi Ibn Hazm de Poesia 2017, dins dels XXXIV Premis Literaris Ciutat de Xàtiva. 

És un llibre que ens parla de la relació del poeta amb creació literària, dels escenaris del record, dels moments de la relació amorosa i de les edats de la vida.

El llibre es presentarà el 31 d’octubre en la llibreria Ausiàs de Vila-real (Ausiàs Marc, 32),  a les 20 hores. S’encarregarà de fer la presentació literària Enric Portalés, doctor i professor de Filologia Catalana a la Universitat Jaume I i a l’Institut de Secundària i Batxillerat Francesc Tàrrega. Una activitat organitzada per l’Associació Cultural Socarrats i la llibreria Ausiàs. Hi col·labora la Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Vila-real.