«Poemari per a ociosos», de l’autor Manel Pitarch, correspon a l’obra guanyadora del Premi Ibn Hazm de Poesia, 2017, dins dels XXXIV Premis Literaris Ciutat de Xàtiva. 

És un llibre que ens parla de la relació del poeta amb creació literària, dels escenaris del record, dels moments de la relació amorosa i de les edats de la vida.

El llibre es presentarà el 31 d’octubre en la llibreria Ausiàs March de Vila-real (Ausiàs March, 32),  a les 20 hores. S’encarregarà de fer la presentación literària Enric Portalés  doctor i professor de Filologia Catalana a la Universitat Jaume I i a l’Institut de Secundària i Batxillerat Francesc Tàrrega. Una activitat organitzada per l’Associació Cultural Socarrats i la llibreria Ausiàs. Col.labora la regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Vila-real

Poemari_per_a_ociosos-cartell

Leave a Reply