Skip to main content

Els Socarrats hem estat a la ciutat de Vic, convidats per Pilarín Bayés i Òmnium Cultural

Una delegació de l’Associació Cultural Socarrats va viatjar divendres passat a Vic per a presenciar la Marxa dels Vigatans, un acte que commemora els fets de 1714, de característiques semblants a la Marxa Cívica de Vila-real.

Aprofitàrem la visita per a lliurar al representant d’Òmnium Cultural d’Osona, Alfred Verdaguer un exemplar del darrer número de la publicació Font, editada per l’Ajuntament de Vila-real, per a la biblioteca d’Òmnium Cultural. L’actual vicepresident Marcel Mauri, també assistí a l’acte i va dirigir unes paraules al públic assistent.

La professora Mercé Puntí i la Socarrada Major 2018 Pilarín Bayés reberen dues peces de ceràmica del ceramista Rafa Galindo, donació de l’artista a l’Associació Cultural Socarrats per a les il·lustres viguetanes.

L’acollida va ser extraordinària i ja estem pensant a tornar-hi l’any vinent.