Skip to main content

En Socarrats complim 25 anys defensant la nostra cultura i volem celebrar-ho convidant-te a una gran festa*. Vine i gaudeix amb nosaltres d’una nit històrica.

L’Associació Cultural Socarrats ha arribat als 25 anys de vida. Una trajectòria en constant creixement, que dóna resposta a les necessitats culturals de la ciutat de Vila-real, dels valencians i les valencianes. Hi ha principis als quals no renunciarem mai, com ara l’herència històrica del nostre país, els drets del poble valencià i la llengua pròpia, que compartim amb catalans i balears. Entre moltes activitats programades anualment, destaca el reconeixement que hem dedicat amb el Premi Socarrat Major a personalitats i institucions que han excel·lit en el foment d’aquests principis.
El 14 d’abril de 2018 volem celebrar l’aniversari amb una festa extraordinària i un vi d’honor, que comptarà amb la presència de persones rellevants en l’evolució de l’associació, la presentació en societat del vídeo “25 anys de Socarrat Major” i la presentació del nou web de Socarrats, entre altres sorpreses. Acabarem amb un breu concert del grup Epicentre.
L’acte de celebració és obert al públic i serà viscut amb entusiasme i emotivitat.

* Hi haurà música en directe amb l’actuació del grup Epicentre, tindrem monòlegs, pica-pica i la millor de les companyies (la nostra).