Skip to main content

Divendres 27 d’abril l’escriptor Vicent Sanhermelando ha visitat algunes de les escoles que participen en el II Concurs de Lectura en Veu Alta. L’autor de Ximo Potter i el col·leccionista de mòbils ha conversat amb els alumnes del tercer cicle de José Soriano, Carles Sarthou i Botànic Calduch.

Els alumnes han estat treballant la lectura de textos d’aquesta divertida obra i han tingut ocasió de fer multitud de preguntes i comentaris. Hi ha hagut temps per a la signatura de llibres i per a abraçades emocionades amb el creador d’aquest llibre que tant ha agradat als alumnes.

La final del II Concurs de Lectura en Veu Alta serà dissabte 5 de maig, moment en què participarà l’alumnat que ha quedat finalista en cada centre. La trobada serà a les 17 hores, a la sala d’actes de la Caixa Rural de Vila-real.

Molta sort a tots els participants!