Skip to main content

Encara pots apuntar-te AL VOLUNTARIAT PEL VALENCIÀ!!

Avui ha estat la presentació de les 26 parelles a la Casa Mundina. L’ambient, com sempre, magnífic, i molt contents d’iniciar una nova edició.

L’Associació Cultural Socarrats ha estat representada pel seu president Fermí Font, i hi han participat també el regidor de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Vila-real i Dariana Groza, la coordinadora tècnica de la campanya per part d’Escola Valenciana.

Les parelles formades es comprometen a quedar una hora setmanal per parlar en valencià. En aquest cas no és tan important el fet de dominar el valencià des d’un punt de vista normatiu, sinó començar a parlar-lo amb fluïdesa i sense vergonya. Qualsevol valencianoparlant pot ser voluntari, i qualsevol persona no valencianoparlant pot ser aprenent.

És una proposta molt interessant per a ampliar la presència del valencià al carrer i per conéixer gent i fer amistats.

T’hi apuntes?