Skip to main content

Cicle de conferències a càrrec de Josep Pasqual Gil i Monzó

Sota el títol “Qüestions bàsiques d’història valenciana”, l’Associació Cultural Socarrats ha organitzat un cicle de dues conferències de gran interés per a endinsar-nos en la història del nostre país. Han estat impartides pel catedràtic de batxillerat emèrit, i membre de Socarrats, Josep Pasqual Gil i Monzó.

El dia 28 d’abril ha impartit la conferència: “El canvi de marc estatal: del Regne de València al Reino de España”. I el dia 26 de maig el tema de la conferència ha sigut “La senyera reial a València: el Palau de la Generalitat”.

El públic assistent ha valorat molt positivament l’organització d’aquestes dues conferències i el rigor del conferenciant. El cicle ha tingut lloc al local de Socarrats al carrer Sarthou Carreres, 38, de Vila-real.