Skip to main content

Homer: L’Odissea, de la companyia Melodemodomies, es va celebrar amb èxit al Teatre Els XIII, de Vila-real, dissabte 17 de gener, organitzat per Socarrats i patrocinat per l’Ajuntament de Vila-real.

Es tracta del primer dels actes dedicats a la figura del Socarrat Major 2015, premi que l’associació cultural ha atorgat a l’intel·lectual valencià Joan Francesc Mira.

Els quatre músics del grup Melodemodomies van recrear l’univers d’Ulisses, acompanyant el rapsode Tomàs Llopis, que va fer una magnífica recitació de més d’una hora de durada, amb una selecció de versos de l’Odissea, sobre la traducció de Joan Francesc Mira. Els dibuixos de Joan Castejón, animats per Eltakataka, il·lustraven amb gran nivell artístic un espectacle que va fascinar el nombrós públic assistent i el va transportar al món d’un dels clàssics. Veieu les imatges de l’acte.