Skip to main content

El prestigiós premi Socarrat Major de l’any 2015 ha estat atorgat a l’intel·lectual i activista valencià Joan Francesc Mira i Casterà

El lliurament del guardó tindrà lloc en un acte que s’iniciarà amb el sopar presidit pel guardonat i a continuació seguirà una vetllada molt completa, plena d’actuacions i paraules dedicades a l’homenatjat. Entre altres protagonistes, la nit comptarà amb la participació de l’escriptor Vicent Usó i algunes pàgines sorpresa, que ara preferim mantenir en suspens, però que els assistents podran descobrir al llarg de la nit. El programa finalitzarà amb la pàgina musical i els brindis posteriors que animen la tertúlia i agermanen les taules dels participants. La presentació de l’acte estarà a càrrec de la periodista Susanna Lliberós.

ARRIBA LA FESTA DEL SOCARRAT MAJOR JA PODEU APUNTAR-VOS AL SOPAR DEL LLIURAMENT.

Dissabte 7 de febrer, 21 h.Restaurant Cal Dimoni (av. Europa, 15, Vila-real)Sopar de lliurament del guardó Socarrat Major 2015

PER APUNTAR-VOS O DEMANAR INFORMACIÓ: acsocarrats@gmail.com