Skip to main content

El dissabte 26 d’abril la nostra associació va estar present en la Trobada d’Entitats promoguda per ACPV, Escola Valenciana, la Societat Coral el Micalet, Ca Revolta, Salvem el Cabanyal i Acicom. La trobada tenia com a idea central fer possible una societat civil valenciana cohesionada, amb una xarxa de relacions que permeta una major comunicació i informació entre les diferents associacions.

La jornada que va tenir lloc a l’Octubre (El Centre de Cultura Contemporània a València), de 10 a 14 h, es va repartir en tres grups de treball:

  • Organització d’una xarxa d’entitats
  • La participació ciutadana al País Valencià
  • Creació d’un web de la xarxa d’entitats

Socarrats va participar en les dues primeres. Una jornada introductòria on els diferents grups de treball aniran concretant noves jornades de treball per a assolir els objectius proposats. Si us interessa el projecte i voleu participar-hi, us animem a posar-vos en contacte amb nosaltres!