Skip to main content

L’any 2009 el Socarrat Major va ser el pilotari Pepe Mezquita. Un home que ha estat en l’elit de la pilota pràcticament des que va debutar, amb poc més de setze anys. En el seu palmarés podem trobar nombrosos trofeus d’escala i corda o frontó i tres campionats del món de pilota.

Ja retirat del món de la competició per una lesió, ha continuat lligat a la pilota formant nous jugadors.

El sopar del Socarrat Major va tindre lloc el 7 de febrer, al restaurant el Molí.

Aquest acte es va complementar amb un cicle de conferències que es van celebrar a la sala d’actes de la UNED. El dia 30 de gener, a les 19 h, El lingüísta Eugeni Reig va impartir la conferència Les nostres paraules. El dia 8 de febrer va tindre lloc la conferència “La plaça del Diamant”, un univers xifrat, a càrrec de l’escriptora Maria Barbal. I finalment, el dia 13 de febrer el professor Juli Peretó ens va parlar sobre el llegat de Darwin.

Enllaços:
http://vicentuso.blogspot.com/2009/02/pepe-mezquita.html

Galeria fotogràfica de l’acte

Documents i ressó del nomenament del Socarrat Major 2006